Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Fitele din capul unora

Ca de obicei ... socializand cu oamenii incepi sa iti pui intrebarea de ce sunt asa de fitosi chiar si la cele mai mici afirmatii.Ideea este ca de mici, copiii sunt "invatati" sa fie cat mai artagosi si cat mai respingatori cand vine vorba despre o discutie relativ pasnica, aceasta reactie dobandind-o din sanul familiei, rasfatandu-i pe copii la maxim.

Exista multe variante de copii (si adulti) fitosi, dar nu vreau sa largesc acest subiect ci concentrandu-mi atentia aspura felului in care oameni obisnuiti sunt "macho man" sau "femeia fatala" pe mess, dand impresia interlocutorului ca este ceva de genul "zeitate", iar in viata reala fiind foarte timizi chiar si emotionati in prezenta celui/celei cu care a vorbit pe mess sau chat.

Ce am omis sa spun despre acest lucru, este faptul ca acei "fitosi" de pe mess nu au nici macar curajul sa se intalneasca "face to face" cu cel/cea de pe mess, deoarece ii este teama sau jena sa apara asa cum este defapt, nemaiavand "masca" data de messenger, ea find una transformata.

Ca o scurta incheiere, vreau sa atrag atentia tinerelor/tinerilor care sunt pe mess "mega-fantastici" sa se potoleasca cu aceasta fatarnicie ci sa treaca la adevarata lor fata si sa nu mai foloseasca termene care au caracterul de-a denigra unul din sexe, declansand un asa-zis "razboi al sexelor".


Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

2 comments:

  1. =)) ca de obicei exista omul ce e om si omul las si caine uneori ... nu pot fi toti normali pentru ca neam plictisii ... am duceo prea bine :) ca de obicei a fost o postare foarte buna bravo misterhalloween

    RăspundețiȘtergere
  2. merci criss de aprecieri ... ai perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere