Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Vecinii ... o pacoste

Ca de obicei .... atunci cand stai la casa sau la bloc ,vecinii iti dau deseori batai de cap.Scriu acest articol pentru acele persoane care stau la sat sau la oras si care au vecini idioti de-a dreptul .Ce vreau sa spun prin asta este ca, in lume ,trebuie sa existe si niste idioti care sa te calce pe nervi ,pentru ca ei sunt mai "destepti" si nise perfecti iar restul "trebuie sa se supuna lor".Desigur nu este asa .... acei oameni nu sunt altceva decat niste IDIOTI !!!.

Si eu am avut si am in continuare, vecini normali si cu capul pe umeri dar pana intr-o zi cand niste cretini s-au mutat langa noi.Cum bine stiti...eu stau in Satchinez ,o comuna superba cu oameni gospodar si credinciosi dar unde mai locuiesc si niste "retarzi mintal" care iti fac viata un calvar.
Inca de mic copil, am avut vecini extraordinari .... cu care puteai sa vorbesti si sa te ajuti reciproc dar, de cand au venit "idiotii" nu mai am liniste.

Asta se intampla in 2006 cand o familie ... care parea linistita ... s-a mutat langa noi, dar inainte de a se venii langa noi, acolo traiau niste batranei care au fost pentru mine ca niste bunici si cu care m-am inteles de minune. Dar, cum spuneam ... s-au mutat langa noi .... iar la prima vedere au fost niste oameni OK ,pana anul trecut ,cand cablul de la internet de la mine, s-a intersectat cu pomul lor. Asta nu a fost nimic ,dar cand am hotarat sa taiem putin din creanga copacului care atarna pe fir ... "idiotul sef" (barbatul casei) a iesit afara si a inceput sa strige la noi (cu o voce feminina) cum de indraznim sa ii taiem ramura ,care defapt era pe domeniul nostru. A inceput el sa strige ca disperatul ... iar la un moment dat a inceput chiar, sa ne injure si sa ne jicneacsa fara motiv ,deoarece iam spus ca o vom taia noi, daca nu o taie el . Aici vreau sa pun punct acestei mici povesti deoarece ... vedeti voi ... asta face diferenta dintre un om normal si un om anormal, care nu este decat o finta oarecare de pe pamant si care respira aerul deceaba .

Imi pare rau ca traiesc intr-o societate in care respectul si bunul simt sunt de mult uitate. Asta ma duce cu gandul tot la vecinii mei, care anul trecut si-au pus geamuri termopan ... geamuri, care au fost montate de la noi din curte, la ferestrele lor, dar fara acordul nostru si nici macar (daca tot trec si lucreaza la noi in curte) un "buna ziua" sa fi zis.

Toate acestea au fost doar unele dintre tampeniile ce ne-au facut "dragii nostrii vecinii" ,dar cea mai tampita fapta, intamplandu-se chiar anul acesta ,cand "idiotii" au dat foc la o imensa gramada de gunoi din spatele gradinii din care a rezultat arderea completa a unul dintre pomii si gardul ,toate find ale mele.Cand au vazut parintii mei ...sau dus direct la ei si iau intrebat, cu vorba buna, de ce au dat foc la gard si la pom? ... ei (cum sunt niste finte subdezvoltate) au sarit direct la ei cu o gama variata de injuraturi.

Din toate cele spuse ,denota faptul ca degeaba vrei stai intr-o societate, daca tu insuti nu esti indeajuns de "dezvoltat" psihic si faci tot felul de "jocuri copilaresti" cu vecinii.
Pacat ... ca traim in sec XXI si nici astazi, unii oameni sunt subdezvoltati acestei societati ,ei trebuind trimisi in jungla ,pentru ca acolo le este locul.


Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

3 comments: