Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

O mare pierdere

Ca de obicei ... astazi (25.06.2011) este o zi trista ... se implinesc doi ani de la moartea celui mai mare artist al tuturor timpurilor ,Michael Jackson.
Acum 2 ani ,aflam cu stupoare de la radio ca idolul a milioane de fani ,Michael Jackson, a murit. Prima reactie pe care am avut-o era sa pornesc TV-ul ca sa-mi spuna ca a fost doar o gluma ... dar nu a fost asa ...
Mike ,a murit.


Din acel moment mi-am dat seama ca omenirea a pierdut unul dintre cei mai mari artisti ,iar acea persoana nu mai vine inapoi. Impresionant modul in care televiziunile straine dar si cele romane l-au descris pe Mike ,ca find o persoana cu totul speciala. Cu totii stim cat a durat de mult pana Mike si-a gasit locul de veci (cu toate scandalurile din presa) si pana fanii au putut sa mearga sa se reculeaga la mormantul sau.

Sunt sigur ca multi dintre voi ii stiti cate ceva despre viata lui ... si nu mai are rost sa povestesc ,dar un lucru care si azi se intampla ... acela ,in care unii "idioti" il fac in continuare pe MJ - pedofil. Nu este admisibil ... sa vorbesti despre o persoana asa cum a fost MJ in acest mod si mai ales sa spui ca este pedofil, daca si cei care l-au acuzat de "molestare sexuala"... au recunoscut ca a fost o insalatorie pentru bani.

Defapt ... ce rost mai are sa spun despre acei "idioti", daca ei sunt doar niste cocalari si niste manelari retarzi cu muzica lui Guta si Salam in cap.Ce vreau sa mai spun despre acele persoane este faptul ca .... sa le taca din gura si sa isi vada de manelele lor... cretinii dracului !!!

Sa lasam animalele in pace si sa trecem la altceva ... in ultimul timp ma bucura faptul ca la TV apar tot mai multi artisti care spun despre MJ cuvinte frumoase si ca, el le-a dat " increderea si taria de-a urca pe scena" si "inspiratia muzicala".Cum bine stiti si acel adolescent americam, Justin Bieber ,un mare artist la ora acuala (nu il ascult dar l-am vazut pe la TV) il are ca idol pe MJ iar la fiecare premiere a sa, spune ca el i-a daruit inspiratia de care a avut nevoie.

Multi artisti din zilele noastre inca mai sunt "electrizati" de muzica lui Michael, dovada fapului ca majoritatea ii folosesc ritmurile si armoniile muzicale ... dar mai ales vestimentatia inspirata dupa el.

Ce putem spune ... este faptul ca Michael a fost si v-a fi pentru totdeauna cel mai mare artist al tuturor timpurilor si v-a ramane idolul a milioane de oameni din intreaga lume si inspiratia pentru multi artisti tineri dar si deja celebrii.

Ca un bun ramas ,vreau sa va spun in numele tuturor fanilor MJ din lume ... ca ne este foarte dor de el si ca va ramane in inimile noastre pana la sfarsitul vietii .....ne vei lipsii, Michael !!!

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

1 comments:

  1. melodia ce mia placut mie este beat it ii super faina pacat ca a decedat

    RăspundețiȘtergere