Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Nu te băga în relația mea !

 Ca de obicei ... prietenii sunt aceia care te ajută la bine și la greu, dar și cei care îți pot face mult rău. Când ești îndrăgostit, termenul de "a fi prieten" cu cineva rămâne "în aer" deoarece te axezi din ce în ce mai mult pe iubire și îți petreci timpul mai mult cu persoana iubită de cât de prieteni.

 Deseori prietenii sunt lăsați la o parte când vine vorba să te îndrăgostești de cineva, deoarece acel om îți poate dăruii  mult mai multe de cât îți poate oferii un amic. Sunt multe cazuri în care prietenii nu sunt "ocoliți", dimpotrivă ei devin un fel de consilier personal, dând sfaturi și sugestii prietenului cum să se comporte cu persoană iubită. Din pricină aceasta, foarte des se întâmplă ca unul dintre prieteni (mai băgăreți), de obicei fete, să se amestece în discuții ce nu își au rostul, clătinând "balanța dragostei".

 De multe ori din cauza prietenilor, o relație se poate sfârșii, dar și încheia chiar dacă nu a început. Este foarte urât din partea unei prietene/prieten să se bage între doi îndrăgostiți deoarece le poate afecta relația. Iubirea este cea frumoasă trăire pe care o poate avea un om  și deaceea spun de câte ori am ocazia că aceasta este una dintre cele mai importante lucruri pe care ni le oferii viața, deoarece fără iubire nu am exista.

 Încercați să nu va băgați în relațiile altor prieteni și nici să cârcotiți despre partenerul/parteneră prietenului vostru, pentru că asemenea fapte pot avea consecințe grave.


Vă mulțumesc și vă spun "ca de obicei" ... să trăiți ... așa cum vă doriți.

0 comments:

Trimiteți un comentariu