Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Frica de "face to face"

Ca de obicei ... atunci cand cineva "special" apare in viata ta apare acea teama de-a vorbii fata in fata cu acea persoana, acest sentiment datorandu-se fricii de a nu da gres in prezenta celuilalt .Teama de-a vorbii intre patru ochi apare atunci cand cele doua persoane implicate sunt indragostite unul fata de celalalt iar acest impediment creaza un discomfort mental reciproc.

Aceasta stare de "inconstienta" se poate datora si cercului de prieteni in care unul dintre parteneri este inclus iar prezenta acestei "frici" duce la un decalaj psihologic in randul prietenilor si al apropiatilor.
Ce vreau sa spun este faptul ca, atunci cand *de ex.* atunci cand un baiat este indragostit de o fata mai mica sau mai mare ca el, starea de "sevraj" pe care o dobandeste il face sa se retraga din acel "joc al seductiei" datorita varstei pe care o are fata, uitand de idila creata intre cei doi.

Stiu ca poate acest sentiment se poate numii si timiditate, dar nu este asa! Acest sentiment este legat de timiditate dar mai legat este de felul in care percepe lumea acesta "armonie" dintre o fata si un baiat de varste destul de indepartete, mai ales daca fata este mai in varsta de cat baiatul.

O concluzie a acestei postari este ca, nu conteaza nici varsta, nici rasa, nici religia si nici situatia financiara, ci conteaza IUBIREA !!!

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu