Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

De la dragoste la sex


Ca de obicei......viata asta ne da tuturor posibilitatea de a ne indragostii si de a fi indragiti de o persoana pe care o numim speciala ,dragostea nefiind numai flori, zambete,iubire ci si lacrimi, pasiune,dorinta si de aceea putini au privilegiul de-a o descoperii cu adevarat.
De la dragoste la sex este un subiect pe care multi dintre noi il ocolesc si nu ii da importanta da care are nevoie, dar in principiu ,omul este facut sa se reproduca iar fara acea "flacara a iubirii" dragostea nu isi are locul.

Sexul este acel "joc al partenerilor" pe care il practica de multe ori fara a avea o legatura spirituala ,incalcand dogmele bisericesti.Defapt sexul este acea legatura dintre parteneri care face diferenta intr-o relatie si care este nelipsit in fiecare cuplu mai tanar sau mai batran.
Ce vreau sa spun ,este faptul ca fara dragostea unuia fata de celalalt nu poate exista sexul ....el find doar o ispita a diavolului.
Nu vreau sa fiu prea dur si nici un asa zis "bun crestin" dar fara dragoste ,sexul este aruncat intr-o parte intunecata a vietii ...find doar acea satisfacere personala pe care tinerii o practica fara un motiv anume .....ei fiind doar "luati de val".

In prezent se demearaza tot felul de proiecte de tot felul : anticonceptionale, de educare a tinerilor si bla bla bla.....este o mare magarie sa faci asemenea campanii de promovare a sexului .Da stiu! Ei vor sa informeze tinerii pentru a se proteja dar defapt introduc in subconstientul tinerilor ....sexul.

Acesti domni care nu fac altceva decat sa informeze intr-un mod putin gresit ar trebuii sa inteleaga ca ,tinerii trebuie informati corect ....nu cu iluzia ca toti putem face sex ......dar sa ne protejam.De aceea vedem din ce in ce mai multe tinere gravide sau violate la televizor.Poate nu am dreptate ...dar cei de la acele campanii ar trebuii sa informeze intr-un fel tinerii ca ....inainte de sex ,importanta este iubirea.
Si eu sunt tanar si simt acel sentiment de a ma apropia "mai mult" de o persoana dar de fiecare data ...dragostea trebuie sa invinga in fata sexului.

Nu trebuie sa ne lasam "purtati de val" ci sa ne gandim inainte de a face acel "joc" si sa ne lasam condusi de fiorul iubirii iar cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!


5 comments:

  1. si in ceea ce priveste conceptionalele si astfel de gunoaie sunt de acord cu tine

    RăspundețiȘtergere
  2. mai nou se nasc cu ideea de a face sex :) cu acea pofta de a face acel lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. da, foarte trist sa vedem asemenea lucruri ...

    RăspundețiȘtergere