Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Strivit de propria imagine

Ca de obicei ... o persoana care se simte frumoasa, se simte si fericita.Imaginea pe care o exprima finta umana este de multe ori inselatoare.Felul in care noi oamenii ne exprimam este intr-o stransa legatura cu felul in care aratam.O persoana care de multe ori este injosita de propria imagine il formeaza ca fiind o fiinta timida, pesimista si alte ori fricoasa.

Modul in care o persoana frumoasa se descurca mai bine in viata este unul naucitor in comapratie cu o persoana care are unele probleme cu estetica.De multe ori in viata observam ca nu celor care merita li se da "premiul" (ex: un serviciu bun) ci celor care arata bine si care stiu ca prin farmecul lor reusesc sa "inmuaie inimi".

Strivit de propria imagine este un subiect complex, el se poate adresa si celor care sunt rusinati de esteicul lor in fata unui partener(a) dorit(a) dar si celor care nu reusesc ca se regaseasca in ei, postand pe internet (facebook, hi5, twetter)poze modificate sau alteori mutilate, formandu-si o imagine falsa.

Legat de prima remarca a acestei postari, pot spune ca si eu am trait sentimentul ca sunt "inferior" in fata cuiva, crezand ca nu sunt potrivit pentru o persoana dorita dar de multe ori s-a dovedit a fi chiar invers prin prisma faptului ca noi, oamenii ne injosim si ne credem urati, nu cei ce ne inconjoara.

De multe ori vedem pe facebook (dak tot suntem in era asta), poze cu fete/baieti ce ne par a fi draguti sau chiar potriviti pentru noi dar inainte de a intra in vorba cu acele persoane ne vine in gand ideea ca "asta nu se uita la unul/una ca mine".Gresit spus! Nu este adevarat! Aceste reprosuri sunt doar niste iluzii de-ale noastre, in care nu ne dam seama ca de fapt acea persoana este altcumva decat se infatiseaza in acele imagini.

Atunci cand aveti un sentiment fata de un baiat/fata, comunicati cu el/ea si nu ezitati sa ii spuneti ca il/o placeti.Nu imaginea fizica este cea adevarata ci felul in care omul, ca individ se exprima.

Sa aveti incredere in voi sa sa nu uitati ca mai presus de voi ne exista nimeni, decat Dumnezeu si ca nimeni si nimic nu va poate injosii decat voi prin gandurile si iluziile legate de propria voastra imagine.

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti !

0 comments:

Trimiteți un comentariu