Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Suntem diferiti dar totusi asemanatori

Ca de obicei ... cand doua persoane se indragostesc una fata de cealalta intervine si acea neliniste ca exista diferente foarte mari intre ei dar totusi se iubesc.Aceste diferente duc deseori la dispute, certuri si chiar despartiri deoarece unul dintre parteneri este "obsedat" de aceste diferente mentale sau chiar fizice.

Deseori intalnim parteneri ce isi spun unul altuia ca "diferentele ne atrag si asta face ca iubirea noastra sa continue". Si bine zic ! Deoarece deosebirile atrag persoanele dornice de libertate, expansiune sau chiar rasfat. Ce vreau sa zic prin asta este faptul ca o persoana (de ex.) care este de felul ei timida, cauta in persoana iubita fix inversul starii ei de spirit, dorind ca iubitul/iubita sa fie o fiinta dezghetata, indrazneata.Sunt multe exemple pe care vi le pot da, cum ar fi : o persoana introvertita cauta o persoana comunicativa si dornica de socializare sau o persoana indiferenta ce are ca motto de viata "lasa ca si maine e o zi" cauta in persoana dorita fiinta grijulie, care tine tot timpul seama de ce se petrece, fiind atenta cu fiecare amanunt, etc.

Aceste doua elemente (asemanarea si deosebirea) sunt intalnite si in viata de cuplu sau viitor cuplu, fiind ca o "piedica" in fata  unor indragostiti, punandu-si mereu in fata lor  "un paravan" inscriptionat cu replica "dar suntem atat de diferiti!".Vedeti, chiar asta este problema, ca nu diferentele ne fac pe noi sa ne despartim sau sa ne displacem  ci aceasta porcarie bagata in capul nostru de catre societate facandu-ne sa privim lucrurile intr-un mod total gresit.

Ca o simpla incheiere, vreau sa va repet, ca de fiecare data ca nu exista limite cand vine vorba de iubire.Aceasta trebuie traita, indiferent de deosebirile sau asemanarie dintre parteneri, folosindu-ne de ea ca o arma impotriva celor din jur ce ne critica .Iubiti-va mult si intens ca o viata avem si asta trebuie traita, netinand cont de rasa, religie sau varsta .

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti !

0 comments:

Trimiteți un comentariu