Citatul săptămânii: "Priveşte adânc în ochii, cucereşte!"

Copii batuti de soarta

Ca de obicei...multi parinti isi doresc sa aibe un copil sau mai multi, dar unii dintre ei nu stiu ce inseamna sa fii parinte.

Este greu sa sa te uiti la un copil ce sta intr-o cocioaba impreuna cu familia sa, lipsiti de hrana, lumina si apa, dar care se joaca linistit, impreuna cu fratii sai in curtea din fata "casei" dar mai greu este sa vezi un copil bolnav si abandonat intr-un orfelinat jegos, care nu stie ce inseamna dragostea de mama si de tata.

Tulburator, ceea ce se intampla cu unii copii ai acestei tari, mai ales cei care sunt dati de catre parintii ce i-au creat, pe mana unor straini in schimbul unei sume de bani.

Nu inteleg nici acum, de ce unii "parinti" aleg aceasta varianta de-a face bani, dar asta nefiind singura, cum bine stiti, cersitul fiind pe primul loc.
Sunt diverse, faptele savarsite de parinti in scopul procurarii unor sume modice de bani dar ce este iarasi de neinteles, faptul ca unii parinti isi trimit propriile fiice spre a se prostitua, fiind total lipsiti de vre-un regret.

Multe sunt cazurile in care unii copii sunt batuti de soarta din cauza lipsei banilor dar, un lucru care nu vreau sa treaca neobservat este, rasfatul aceor odrasle ce nu stiu ce inseamna respectul si bunul simt.

Majoritatea dintre noi intalnesc pe strada tot felul de "aratari", unele mai ciudate ca altele, care au o lipsa de respect vizibila si fac din societatea in care traim, o debandada.Aceste "aratari", sunt acei copii lasati "de izbeliste" de catre parintii betivi, drogati iar alteori lipsiti de educarea lor din pricina serviciului.

Este urat sa vezi intr-o societate "civilizata" cum este Romania, asemenea "aratari" care distrug si cea mai mica incredere ca vom devenii o tara dezvoltata.Imi pare rau ca vad asemenea lucruri urate(de la abuzuri fata de copii, pana la lipsa de educatie a unora dintre noi), care fac din oameni sa devina mai rai, mai nervosi din cauza lipsei de educatie in randul copiilor dar si a parintilor, deopotriva.

Sunt sigur ca ne incredem cu totii in viitorul apropiat, cand vom intelege fiecare dintre noi ce inseamna sa fi parinte si la gandul ca acele mici suflete au o sansa ce nu trebuie lasata.


Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu