Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

Radioul ... noua mea latura

Ca de obicei .... in fiecare zi incerc sa ma descoper si sa evoluez , pentru a ma perfectiona .Astazi ,intr-o zi de vara, am descoperit o noua latura a mea ,care pana acum nu am avut-o si anume "radioul".De unde si radioul? Bine spus ! Povestea incepe atunci cand amicul si colaboratorul meu Cristi ,a deschis subiectul despre: cum am face noi,un radio. Nu am stat mult pe ganduri si am trecut la treaba; am deschis un radio cu numele de "zoynkss" ,unde ne-am creat o emisiune care tine doua ore si care a avut succec inca de la inceput.Defapt aceasta colaborare intre mine si Cristi nu este la inceput , el ajutandu-ma sa imi deschid si alte site-uri iar acest radio face ca aceasta colaborare dintre noi doi sa fie din ce in ce mai stransa.Radio "zoynkss" este defapt un intro al nostru pe piata radiourilor din Romania ,el fiind doar o mica incercare in fata celorlate ,mai consacrate."Zoynkss" este un proiect la care nu ne-am straduit din rasputeri ci din contra, bazele acestui radio fiind puse dinainte de-a incepe noi sa intram in emisie ,chiar de catre Cristi.

Acest radio "zoynkss" este defapt un precursor al marelui proiect , asa numitul "Black or White" care speram sa prinda la public.De unde si "Black or White"? Greu de spus ! mai degraba ,aceasta denumire vine de la faptul ca eu sunt un tip care mai tot timpul sunt in negru dar nu numai de la asta ... numele meu find si Mr.Halloween ... ne duce cu gandul la ziua de Halloween ,ea find o zi neagra.Dar am uitat white-ul !?... eee ,la white ii alta poveste. Cristi este un tip caruia ii place albastrul dar cand am facut sigla radioului ..... nu am mai avut tus ... asa ca sigla a iesti alb-negru .

Inca de cand eram mic ... mititel ... eram fascinat de lumea care vorbeste la radio si la felul in care vocea umana capata o nuanta speciala .Astazi am reusit si acest vis ,de-a devenii om de radio ,fiind ascultat de persoane din toate colturile lumii.Radioul nu este cel mai mare vis al meu dar poate unul dintre ele asa ca ,sa faci radio in Romania , se poate considera un vis implinit.

Radioul ,de multe ori ,este considerat acea piesa uzata si buna de aruncat la gunoi si care nu face altceva decat sa "i-a din rating-urile posturilor de televiziune".Va spun eu acelor care cred asta, nu e asa! Radioul este este una din prestigioasele inventii omenesti care da posibilitatea ascultatorului sa perceapa sunete intr-un mod practic (la serviciu ,acasa,la scoala,in masina,etc) ,fiind o legatura dintre oamenii si societate.

Cu toate cele spuse , eu impreuna cu amicul meu va invitam sa luati parte la premierea noului radio "Black or White" pe data de 21.06.2011 unde vom avea si o emisiune in direct doar pe www.radioblackorwhite.blogspot.com

Va multumesc si va spun "ca de obicei" ..... Sa traiti fericiti!

5 comments: